winvis logo


Download
Welkom bij WinVIS!
Werk niet harder maar slimmer...

WinVIS.ScanCopy
Een simpel hulpprogramma (maar wel handig!) Wanneer je op je werkplek met een documentscanner werkt, wil je natuurlijk zo gemakkelijk mogelijk een kopie maken. Dat kan m.b.v. ScanCopy als schakel tussen de scanner en je printer. Je kunt met de grote knoppen kiezen voor een zwart/wit afdruk of voor een afdruk in kleur (bij gebruik van een kleurenprinter).Heb je meer dan één (TWAIN) scanner, dan kun je de gewenste scanner bij het starten van het programma kiezen. Ook kun je de gewenste printer kiezen.

Printscreen afdrukken of opslaan

Maar dat is nog niet alles. Je kunt nl. ook een printscreen afdrukken door na het maken van de printscreen niet met de linkermuisknop op de grijze of groene knop te klikken, maar met de rechtermuisknop! En last but not least kun je de scan of de printscreen (in zwart/wit of kleur) opslaan als pdf-bestand, door een vinkje bij "Bestand" te zetten. Je scan of printscreen vind je vervolgens op je eigen pc of laptop onder "Mijn Documenten".

Geïntegreerd
Het programma is volledig geïntegreerd met het WinVIS systeem, zodat het gebruik kan maken van je persoonlijke voorkeursinstellingen. De belangrijkste instellingen kun je natuurlijk ook handmatig maken in ScanCopy.ScanCopy maakt van je scanner en printer een volwaardig kopieerapparaat. Wanneer je scanner dubbelzijdig kan scannen en je printer kan dubbelzijdig printen, dan heb je zeer complete oplossing. En dat je een scan en een printscreen als pdf kunt opslaan is altijd handig!

Wat kost het?

Ongeacht de modulesamenstelling of het aantal WinVIS® gebruikers is het gebruik van deze module helemaal gratis!

Meer weten en meer zien? Download onze demo!