winvis logo


Download
Welkom bij WinVIS!
Werk niet harder maar slimmer...

WinVIS.Dagrapport
Niet iedereen is altijd op kantoor of op zijn vaste werkplek. Om te voorkomen dat er overal plakbriefjes, terugnotities, memo's, enz. komen te liggen en medewerkers (te) veel interne e-mail versturen (met (te) veel collega's in de cc) biedt WinVIS®.Dagrapport hier een eenvoudige oplosing voor. Je voert de initialen in van de persoon aan wie je iets wilt meedelen, een kort bericht en eventueel een telefoonnummer. Je eigen initialen staan al ingevuld, je bent immers automatisch ingelogd bij WinVIS.Wanneer de desbetreffende collega de actie volgens het dagrapport uitgevoerd heeft kan hij het bericht updaten en indien gereed ook aanvinken. Zo kan iedereen zien dat de taak is uitgevoerd en hou je rust in je organisatie, omdat niet iedereen zich overal mee bezig hoeft te houden. Natuurlijk is er ook een stukje collegiale controle, omdat iedereen ook via de acties in het dagrapport kan zien of iemand volop meedraait en doet wat gevraagd wordt.

Eenvoudig zoeken
Een bericht dat in dagrapport is gezet blijft in principe bewaard. Zo bouw je vanzelf een historie op, waarin je gemakkelijk iets kunt terugvinden. De eerste zoekmogelijheid "Snelzoeken" zoekt in het berichtveld. Zo vind je die ene contactpersoon, dat andere telefoonnummer, dat tijdelijke adres, enz. eenvoudig terug.

Je kunt echter ook zoeken op de openstaande dagrapport items, van jezelf of van een collega. Gebruik hiervoor de initialen en de knop "Open items". Alle nog niet gereed gemelde regels worden razendsnel voor je geselecteerd. Zo voorkom je dat taken blijven liggen of worden vergeten.

.


Kom in actie!
Voor zover nodig kun je van het dagelijkse dagrapport of van de openstaande items een rapport maken. Deze kun je, net als in alle andere WinVIS modules in een bestandsformaat naar keuze opslaan, afdrukken of op het scherm bekijken. Handig voor collegiaal overleg en misschien ook wel voor jezelf.Voorbeeldafdruk
Onderstaand zie je een voorbeeld van het rapport op het scherm. Je kunt hier alsnog kiezen om het rapport af te drukken.Meer weten en meer zien? Download onze demo!