winvis logo


Download
Welkom bij WinVIS!
Werk niet harder maar slimmer...

WinVIS.Back-up
Een dagelijkse back-up! Iedereen begrijpt dat het een must is om een back-up te hebben van alle relevante bestanden. In aanvulling daarop biedt WinVIS® een programma om een dagelijkse back-up van de WinVIS® databases mee te maken. Hiermee maak je dagelijks, geheel automatisch, back-ups van één of meer WinVIS® databases.

Het programma wordt op de server of de hoofdcomputer geïnstalleerd en is actief in het zgn. systeemvak (of systray bij een Engelstalige Windows® versie), rechtsonder in het scherm.Volautomatisch
Op het ingestelde tijdstip wordt het programma actief en voert het de gevraagde back-uptaken uit. Hierbij werkt het programma nauw samen met MySQL®, het database-programma waarin de WinVIS® tabellen en data zijn opgeslagen. De inhoud van een database wordt naar een bestand weggeschreven. Back-up je meer dan één database, dan maakt het programma per database een back-upbestand aan. Het instellen van het programma is zeer eenvoudig.Hoe werkt het?

Voor geïnteresseerde gebruikers hebben we een korte handleiding geschreven. Deze handleiding kun je
hier inzien of downloaden. Naast het back-uppen van de WinVIS database(s) moet je natuurlijk ook je WinVIS documenten en bestanden back-uppen (in de WinVIS map DOCS).

Wat kost het?

Ongeacht de modulesamenstelling of het aantal WinVIS gebruikers is het gebruik van deze module helemaal gratis!

Waar vind ik het?

We bieden hiervoor een installatieprogramma aan dat je installatie voor je verzorgt. Je vindt dit op onze
download pagina.

Meer weten en meer zien? Download onze demo!